BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, May 11, 2010

oh Kain Pario!!!..

alkisahnyerrr...baju raya tahun lepas..guna kain pario..tapi buckle nyer anak sedaraku ter'patah'kan..harus pening pala mcari buckle...alamatnya..baju tu pun dah lama tak pakai...

merata2 mcari buckle..online pun cari..tnya kat merata2 blog yg mjual online..tapi smua tak jual buckle..ssb buckle didtgkn satu set dgn pario...(i know that)...sesaper tak tau buckle tu cmner..sila tgk pic di bwh nih..



after that amik kputusan beli set kain pario...cari lagi...nk cari pario plain kaler hitam...search sana..search sini...kbykkn pario bercorakk..tidak ke tensen??...

pyhnyer nk cari pario plain cmniiiii!!!....


setelah lama mcari akhirnya....jeng jeng jeng...tjmpa satu website..jual secara online n bnda yg dicari selama ini ada dijual kat situ..yahoooo....sepantas kilat aku meng'SMS' utk membooking pario itu..dan spntas kilat aku mmbuat byaran di mybank2u..dan akhirnya..pario yg dicari2 selama ini akan dapat tak lama lagi..sgt epyy...oh baju ku..tak lama lg aku pkai balik ngko yer..hihihi(tergediks la plakk)..jom tgk pic pario itteww..

tapi yg paling myakitkan hati..after aku bookg pario itewww n dah settle wat byaran..ttbaaaaaa...ada org jual buckle pario..hrga RM10 SAHAJA....arrrgggghhhhh...aku begggggg.......
tu saja cerita sy....pya lama search tak muncul pun org jual buckle tu..ttba ada plak muncul kan...dah la sgt murah bbndg hrga pario tu...aku begg..sakit atiiiiii....arrggghhhhh.....

3 comments:

LeEyA said...

kah.. kah.. kah.. gelak sama dia..

yan said...

pah...ang gelak kat aku no....

Anonymous said...

salam...
boleh share blog jual pario yg awk jmpa tu? jenuh sy cr blog jual pario, tp tk jumpa pulak :-(