BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, May 6, 2010

Fanatik Adik Mia Sara a.k.a Amani...

Uolsss semua...haruslah sekarang nih iolsss sesangatlah fanatik dgn citer ADAMAYA itewww...tepat 6.30 dah tercongok dpan tv...dan haruslah iolsss sungguh fanatik dgn adik mia sarah.....dia sungguh lah cute, comel, montel, bijak, arrgghhh...sgt geram tgk dia belakon....sooooo cuteeeee....rasa nk cubit2 jerrr....haruslah my hubby pun sgt geram tgk mia sara...tapi kekdg hubby iolss tu lagi over hoccay...hahahaha...

saper yg tak layan adamaya..haruslah tidak kenal adik comel ni khen...sblum adamaya, adik mia sara jugak ada belakon iklan..antaranya iklan sustagen (iklan yg budak suka makan ayam jer tu), iklan astro beyond (budak naik beskal depan umah,,ttba kuar kapal dari bwh tanah) n iklan softlan (yg budak2 berckap softflan wat pakaian dorg wangi n lembut tu)...
jom kita layan kejap kecomelan adik mia sarah iteewww...



alolo manjenyer dierrr....



aik....samer tak uolssss??



nakalnyer amani...anyway..padan ler muka uncle dani khennn...


"hello..papa dah mkan ker??..makan aper??..makan roti jerr??"




sgt cute rightttt???...
(pic credit to fb kami peminat adik mia sara nasuha...)


skang jom layan plak OST Adamaya..Yang Terindah by Dakmie...

video

so Uolss...jgn lupa yer tonton citer nih...di adaptasi from movie im not single...sgt best....terbaikkk woookkk.....

p/s: shikin, sory video nih tersama plak ngan video kat blog ko...aku dah search kat youtube..nih jer vdeo yg paling best..huhuhu...

4 comments:

zoelalisa said...

aah la...muke dak mia ni cm muke kartun tu.huhu

yan said...

khenn...sma la plak muka mia ngan katun tu..sooo cute

LeEyA said...

aku suka gila bdk nih.. geram.. mcm nk gomoi2 ja..

yan said...

jgn kata ang pah..aku geram tgk budak nih..