BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, May 28, 2010

fanatik anak tudung kaler kaler

uolss pelik tak bila tgk tajuk iteeww.....anak tudung kaler kaler????....haruslah uolss dah tau mcm mna rupa anak tudung kaler kaler iteeww khennn...iolss mmggilnye anak tdung kaler kaler sbb org akan pakai 3-4 jenis kaler sekali pakai..bygkan kalu pkai selapis demi selapis..tak ker kepala jd besar...tapi tak jd masalah kalu beli yg mmg dah dijahit dgn 3-4 kaler sekali...

tapi iolss tak suka pkai yg dah siap dijahit byk wrna..pyh nk matching kan kaler...iolss suka beli satu kaler jer...bila nk pkai..amik la wrna aper yg nk combine....tapi utk pgetahun uolsss...iollss takder lh meroyan nk pakai smpai 4 kaler..iolsss cuma akan pkai dua wrna shja..setakat nih..tak penah lebih dari dua....

jom tgk jap pic2 iolss bersama anak tdung kaler2 iteww...hihiihihihi....(lantak ler korang nk mymph pun tgk pic aku nih)...kang ader lah yg komen ko nmpk gemuk ler..temban ler..aishhh....


hitam + merah

hitam + kelabu....


hitam + hijau....



purple + hitam



putih + biru....

pink + merah...


putih + kelabu..




ni pandangan kalu dari atas....



ni pndangan dari tepi....

ni plak antara koleksi anak tudung yg iolss ada setakat nih..ni jer yg ada...nk beli lagi sbnrnya..tapi laki aku dah bising...tak abih2 mmbeli...hihihi..so, stop kejap aktiviti shoping secara online itewww...


ni jer satu2 anak tdung yg beli dah siap 3wrna..tapi haram tak pakai...sbb rasa tak best..rugi jer beli....


kebanyakkan anak tudung nih iolsss beli online kat sini. sgt best anak tdung dari butik nih..murah pun murah...n sedap pakai...kain nyer jenis lycra..tak pns.(wahhh..pomot gituuu)

12 comments:

Mrs^JB said...

huhu, hg tau mon, lepas aku beli online..aku tak pakai pon..tak reti+tercekik+tak kemas..tak tau camna hg pakai..ada ja warna hitam, hijau petronas ngan pink..camna nak pakai?elok ja hg pakai..tak rekemen kat hg pon takpa..cantik sorang sorang nampak.,hhahahah..tunjuk ajarku sifu

yan said...

hahahahah...mon, ang nk blajar ka pakai bnda alah tu..tuggu aku wat bengkel nooo..hiiiihihi

zoelalisa said...

da mcm org jual tdg je aku tgk cre ko pose tu. hahahha....ORG JUAL TUDUNG YE. bkn model tudung.

yan said...

jual tudung ker..model tudung intan..hiihihi....

LeEyA said...

eleh.. tak de anak lagi boleh la tudung kaloring kaloring.. mai sorg tgk esok.. jgn jadi mcm aku.. sume nya jadi ariani ja.. saruk.. saruk.. tak payah nk belit2 dh.. cun jgk apa.. hahahaha..

eyz said...

kin, hg mesti pkai serkup kot dlm bukan dari atas sbb tu rasa tercekik...hahhah weh yan, awat hg x beli yg sekali inner dia? lagi cun..aku pkai sekali dgn inner..nnti aku display kt bolg hoccay..aku try klik sini tu xdpt pun page tu..hg slh link kot

yan said...

pah...aku la ni mmg dok pkai selendg ja..seng..tak pyh iron pun tak pa..lilit pun sekejap jer
eyz..inner yg mana??tak leh klik ker..nnti aku cek balik link dia..tersalah kut...

eyz said...

nnti aku display..dtg 2 set ank n inner..xpyh nk lilit2..

LeEyA said...

ko beli yg satu2 kn yan.. ada yg 2 sekali.. ada yg tiga.. aku klu pakai yg ton kaler tu.. tetap pakai yg sarung ja atas tu.. yg set tu..

yan said...

pah, mmg ada yg dah siap 2,3 wrna..tapi aku tak suka lah dah siap tu..aku suka pkai satu satu..

ez..cpt la upload..heheheehe

Mrs^JB said...

oo..btoi btoi ez..aku salah pakai..hahahha

LeEyA said...

aku rasa kin pakai kot dpn.. sangkut la kt tengkuk dia.. mana tak cekik.. hahahahaha..