BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, October 28, 2009

IKLAN BULAN INI...

haiii uolss...arini iolsss nk citer pasai iklan..why iklan..coz im very obses ngn iklan..smpai dpt gelaran ratu iklan hoccay..uhuuu..curlastt...skang aku sgt2 minat ngan dis iklan...

video

ha...best kann...iklan ni sgt best..sgt comel..sgt cute..sgt kreatif n iolss sgt2 suka hoccay..n lagu dia tu...best sgt2...1stly dgr lagu tu...igtkan omputih mana ler nyanyi..rupanya lagu bunkface..made in mesia rupanya...i likeeee....

Sunday, October 25, 2009

BUNGA TELUR..PART 2...





Ni ler bunga telur yg dah siap..hahahaha....tema wrna merah..boleh la maroon pun..jnji adik beradik merah...

Thursday, October 22, 2009

BUNGA TELUR..PART 1

Jeng..Jeng...Jeng...ni ler aktivti ktorg di petang hari...wat bunga telor uolsss..wah..curlastt...mcm gotong royong kndri kawin..i teringat time iollss kndri ari tu...meriah uoolsss...

okey..okey..balik pd story td...kami yg pmpuan2 kat opis ni dgn gigihnyer wat bga telur..tak main beli siap hoccay...Haa...msti uoolss nk tau aper jadah ler ktorg meroyan wat bga telur nih...kat opis nih tggl Umie jer yg single but not avalble..dia ker nk kawin..hahahahaha...

ni Lecture ktorg mnta tlg wat kan. dia nk wat mjlis ngan studnt dia...tak tau aper motip nk kasi bga telur..so ktorg pun beli brg dan gotg royg...layanzzzz....



ni ler riben2 yg dah siap diikat2...adoiii...juling aku wat benda alah ni tauuuu...
ni plak bahan2 yg diperlukan...wahh...trasa mcm dlm rncgan masakan plak....


muka2 gigih ngah ikat ribenn..harus muka aku pun ada...hehehehe...


Kita nntikan bga telur yg ktorg hasilkan nnti hoccay...saper2 nk tempah dipersilakan..wahh...curlasttttt....iolss feeling2 jd bsnswomen....

Tuesday, October 20, 2009

MY OPEN HOUSE..

Pergghh....sgt2 penat uolss...coz ahad lepas wat open house..ekceli bukan open sgt ler..open 4 my pren only....kbtulan my adik ipar tdo umh iolss sabtu tu, mmg elok sgt ler...bolh aku suh dia tlg aku masak...ni ler antara menu yg sempat iiolsss hidgkan..
- bihun tomyam
- nasi impit
- kuah kacang (ni hasil air tgn adik ipar iollss..)
- lontong
- lemang (yg ni iollss beli hoccay)
- rendang daging
- puding
- koktail
- air grape...(curlastt kak maria)
periuk belanga yg besar gedabak aku g rembat kat umh my MIL..hehehe...mom, nnti olss pulangkan yer...
very d letih layan ttmu dari tghari smpai mlm..akhirnya kul 10 mlm baru ler close house...




harus lah muka tuan umah ada...heheheheh


nih umie n k.eza...smua muka dah keyg mkn...sblum blik kita posing dulu...
nih jer pic yg smpat snap...sbb yg lain aku lupa ler....al maklum ler...sibuk layan ttmu..wah...saya sgt poyo kan....ahaks...
k eberibodi...c next entry ya...daa....luv uolsss

Friday, October 16, 2009

JAMUAN RAYA KESKA

Ha...sblum uolss ttnya aper tu KESKA..nih aku nk habaq mai...alamakk..terkeluaq plak loghat utara..
KESKA = persatuan kebajikan dan sukan kakitangan FSSK..


pagi nih..tanggal 16/10/09 jmuan raya KESKA... iolss n ofismate dah pakat pkai baju pink..wahh...khelasss gitu...perut sgt2 la kenyag...ktorg bedal mcm2, mihun goreng, lemg, rendang, kuih, buah, bubur durian n mcm2 lagi...

petang plak mjlis doa slamat for my bos sbb dia dah nk berangkat ke mekah utk tunaikan haji..
wah..harus ler makan lagi..petg ni sgt byk menu..laksa johor..pizza..(ni sponsor dari aku n d geng)..roti jala, pulut kuning, mushroom soup, n byk lagi smpai penuh meja...


ni antara pic masa jmuan raya keska...


sesi bermaaf2an...

yum..yum...sedapnyer....al maklum ler free...

tgh gigih amik mknn..smpai tak sedar ada org snap pic...huhuhu...

Dekan FSSK...


arini ktorg balik dgn perut yg sungguh kenyang..mlm pun dah tak pyh mkn...

MINGGU BZ UOLLSSS....

Wuarghh...mggu nih very2 d bz uollsss...tapi iolss ttp suker sbb ada mkn free... mggu nih ada international conference metion 2009...13-15 hb... wahhh...pagi -petg mkn free....iolss suka..khelass kak maria...ni antara gmbar2 masa conference tu...


semua org sibuk berkonference segala...ktorg kat opis pun sibuk conference gakk...wahhh k.iza...aper tajuk abstrak k.iza...nmpk bersemgat sekali...

Prof. Dr. Arvind Singhal from Texas...ni penilai luar ktorg...vegetarian plak...letih iolss nk fikirkn menu utk kasi dia mkn...adoiyaiiii



wah...semgatnya uolss....kagum iolss...

ahakss...ni ler bos aku....Prof. Madya Dr. Mus Chairil Samani..motip aku pomot dia kat blog aku?? tak koser ioolss...

Monday, October 5, 2009

OpEn HoUSe...

time2 rayer ni, perut iollss very d epy...bcoz so many open house...yummy...mkn free gitu...
so iolss with my offismate dah jnji utk gilir2 wat open house tiap ujung mggu...aku dpat tarikh 18/10/2009 tuk wat open house...
wuarghh...no idea nk masak aper...harus aku beli jer...hehehe...

ha..ni tarikh2 penting aku kena igt..almaklum ler..mkn free...iolss suka uolss...

3/10/09 - open house k.eza
10/10/09 - knduri dr. asiah, open house umie
11/10/09 - open house tini
15/10/09 - open house pusanika..(wajib pegi nih...)
16/10/09 - open house PSUKM...
17/10/09 - open house pejul..(nih mmber laki aku..harus aku letak jugak..)
18/10/09 - open house umah aku..heheheheh...
19/10/09 - open house cafe ubey...

ha..ni ler yg aku igt setakat nih...tq ler pada smua yg wat open house tu...kenyg perut iolsss...

Thursday, October 1, 2009

RAYER DAYS.......

pejam celik..pejam celik..tau2 dah nk raya...wahh...iolsss sonok ssgt...harus lh ioollss sonok sbb leh blk kg...mercun smua dah prepair..aper lagi...jom kita main mercunn....ni ler aktiviti di mlm rayer....


haa....nampk tak??tu mercun iollsss dah terbang....


sblum pelita terpadam..moh ler kita tgkp gmbar dulu...motip budak kecik tu pun nk myelit gak...


aksi terkujat my sis bila my bro baling mercun kat ktorg...








harus my hubby pun nk bakar mercun gak..






mercun dah abih...bga api pun bga api lah....
*org tua bertungkus lumus kat dpur masak ktupat rendang segala, anak mnntu cucu sakan main mercun kat luar...astagfirullahalazimm....