BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, October 22, 2009

BUNGA TELUR..PART 1

Jeng..Jeng...Jeng...ni ler aktivti ktorg di petang hari...wat bunga telor uolsss..wah..curlastt...mcm gotong royong kndri kawin..i teringat time iollss kndri ari tu...meriah uoolsss...

okey..okey..balik pd story td...kami yg pmpuan2 kat opis ni dgn gigihnyer wat bga telur..tak main beli siap hoccay...Haa...msti uoolss nk tau aper jadah ler ktorg meroyan wat bga telur nih...kat opis nih tggl Umie jer yg single but not avalble..dia ker nk kawin..hahahahaha...

ni Lecture ktorg mnta tlg wat kan. dia nk wat mjlis ngan studnt dia...tak tau aper motip nk kasi bga telur..so ktorg pun beli brg dan gotg royg...layanzzzz....



ni ler riben2 yg dah siap diikat2...adoiii...juling aku wat benda alah ni tauuuu...
ni plak bahan2 yg diperlukan...wahh...trasa mcm dlm rncgan masakan plak....


muka2 gigih ngah ikat ribenn..harus muka aku pun ada...hehehehe...


Kita nntikan bga telur yg ktorg hasilkan nnti hoccay...saper2 nk tempah dipersilakan..wahh...curlasttttt....iolss feeling2 jd bsnswomen....

5 comments:

milady said...

ooo..patut ar student dtg tak peduli..ini rupernyer keja smpingan yg korang buat..cit kurang asem.. weh cik yan drp pic yg ko pratontonkan aku tgk dlm ramai2 ko jer yg tkder talent nk bt bunge telur tu..kuang..kuang..

yan said...

hahahahaha...hampeh ko mila...aku nih pya ler berseni ko ckp takder talent....

BuTtErFlyInFraMe said...

ooo ni la keja korang eh dikala time keje ye...patutle ari tu aku call tade sape yg angkat..ini keje korang yeeeee..harus repot..hahah..

yan said...

hahahaha...biasa ler..time bos takder nih ler nk merilek cikit...

milady said...

memng pun..klu cik yan nih bukan sj ini keja sampingannya...bnyk lg yg kita tak thu keja smpingan...erm..lebih2 lg di ruangan gosip2 nih