BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, January 14, 2010

Jom Ber"Movie" dGN I OLLLSSS>>>



U olsss semua yg belum menonton movie adnan sempit nih..i olsss syorkan pegi ler tgk..mmg best..n tak rugi ler beli tiket...kelakar abih u olsss....

Yer..yer..i olss dah pegi tgk citer nih mlm smlm...skang tpksa pegi tgk movie time ari kejer...ari cuti dah tak boleh....huhuhuhu......

Kalau dari 5 star...i olsss kasi 5++ lah...terasa mcm nk tgk lagi sekali hoccay....dari awal smpai abih mmg tak abih2 tgelak...

Per pun, nih i olsss pya komen lah..u olss pya i olss tak tau ler mcm mana...al maklum ler..citarasa berbeza...maybe i olsss ckp best..u olss kata tak best...nk tau best ke tak..u olss pegi menonton sndri n nilaikan sndiri...

akhr kata dari i olss...di mana ada kemahuan..di situ ada highway.....(nan sempit, i olss pinjam lu pya trademark hoccay..)

Tuesday, January 12, 2010

ANUGERAH JUARA LAGU KE24....

Akhirnya juara lagi ke24 dah pun berakhir...congrats tuk aizat yg menang tahun..(ekceli congrats tuk komposer ler...sbb nama pun juara lagu...bukan juara penyanyi hoccay...).

anyway lagu tu mmg best wpun agak slow n wat i olss nk telelap....nih i olss nk tempekkan lagu ori lagu tuh...dari pete teo...


video

Nih i olss tempekkan lyricsnyerr hoccay..

(So long, fare thee well. The dancer and the dancing days have taken leave and fell. So turn down this bed of stone. Quench me with the deadly nightshade from the rose that you belong. The long December rain is falling now. Running down on streets to nowhere. Music is my life you're my sweetest nightingale. But I can't hear it here no more. And I go...I go...Hush now, don't shake or break. Words have fallen silent like soldiers to the grave. No matter what they do or say. Lay me on the sleepy meadow by the tracks upon your face)

tapi yang paling best AJL sbb ada FT (faizal tahir)..cayalah..sakit2 pun still nk perform sndiri...mmg superb...i olss minat hoccay ngn dia nih wpun ramai yg pertikaikn BENCINTA leh menang tpt ke3...lantak korg ler...ada aku kesah???

and lagi satu isu masa AJL...ramai yg memperkatakan tntg kjdian paranormal..jeng jeng jeng...i olss pun tak tau ler kebnarannya...kjdian ni jd masa aizat tgh psmbhkn lagu kau dan aku...u olsss nilaikan sndiri hoccay...nah i olss tempekkan pic nyerrr...


so far AJL ke24 nih ok ler...puas ati la ngan kptusan juri...yg best Yuna meng...Yuna mmg best...cayalah....n FT pun meng....i olsss suker hoccay yuna n FT menang.....Ni list peserta yg meng dlm AJL 24. wpun korg dah tau...lantak i olss ler nk letak gak...hehehe

Vokal terbaik : Black (Aku rindu sayang kamu)

Persembahan terbaik : Aizat (Kau dan Aku)

Tpt Ke3 : FT (BENCINTA)

Tpt Ke2 : Yuna (dan sebenarnya)

Juara : Aizat (Pergi)

Thursday, January 7, 2010

KEMBALI LAGI BERSAMA I OLSSS...

Hai u olsss semua...kepada smua pminat2 i olsss yg dah lama ternnti2 entry tbaru i olsss...sory ler sbb i olsss sesangat la bz skang nih....(anyway suka ati i olss ler nk perasan ada pminat ke tdk hoccay...)

Biasalah kan awal2 tahun nih..byk laporan nk wat, byk meetg nk handle..ngan bajet kena ptg tahun nih..wuarghhhh....tensen tensen...u olss smua sila bejimat cermat yer...ekonomi skang sgt lah meleset...pesanan khidmat masyarakat ini dibawakan oleh I OLSSS....wahhh curlasttt....


Ni pun sempat meng'update' sbb ari jumaat time lunch lama....ada ler masa utk i olsss membelek blog yg dah pnuh dgn habuk nih...huhhuu....wish epy new year 2010 pun i olss tak sempat...

Msuk tahun 2010...ada mcm2 story..n utk s/u mcm i olss nih..tentunya cerita hangat adalah tentang isu kenaikan gred n27 utk yang ada dip s/u...ramai yang bangkang, ramai yang tak puas ati...tgk saja kata2 pedas pmbaca dalam Berita Harian page 29 bertarikh 5 Januari 2010. Per pun, i olss harapkan yang tebaik jelah...Pekeliling pun dah kuar...(sesaper nk baca pekeliling sila lah bukak laman web JPA..iolss tak koser nk tempek kat sini) 20hb ada taklimat oleh presiden cuepacs di UPM tentang isu ini...yang penting i olss pun nk myibukkn diri ke sana...I olss kan suka citer2 panas nih...(tq ler pada mmber aku ez yg bg info pasai taklimat nih...)

Bermula mggu depan every sturday n sunday hingga la mggu2 akan datang...i olsss akan kebosanan di rumah tanpa sebarang aktiviti. no more movie, no more karaoke, no more wndow shoping, no more jalan2....wuarrghhh...sedey, sedey.....WHY??? coz my hubby dah mula kelas evry sat n sun kat shah alam...wish gd luch 4 my hubby

eh uolsss...i olsss nk cargas wat kejer yang tak pernah abih nih...makin di buat..makin btmbah...nnti free kita jumpa lagi yer...ta ta...luv u olsss....