BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, January 7, 2010

KEMBALI LAGI BERSAMA I OLSSS...

Hai u olsss semua...kepada smua pminat2 i olsss yg dah lama ternnti2 entry tbaru i olsss...sory ler sbb i olsss sesangat la bz skang nih....(anyway suka ati i olss ler nk perasan ada pminat ke tdk hoccay...)

Biasalah kan awal2 tahun nih..byk laporan nk wat, byk meetg nk handle..ngan bajet kena ptg tahun nih..wuarghhhh....tensen tensen...u olss smua sila bejimat cermat yer...ekonomi skang sgt lah meleset...pesanan khidmat masyarakat ini dibawakan oleh I OLSSS....wahhh curlasttt....


Ni pun sempat meng'update' sbb ari jumaat time lunch lama....ada ler masa utk i olsss membelek blog yg dah pnuh dgn habuk nih...huhhuu....wish epy new year 2010 pun i olss tak sempat...

Msuk tahun 2010...ada mcm2 story..n utk s/u mcm i olss nih..tentunya cerita hangat adalah tentang isu kenaikan gred n27 utk yang ada dip s/u...ramai yang bangkang, ramai yang tak puas ati...tgk saja kata2 pedas pmbaca dalam Berita Harian page 29 bertarikh 5 Januari 2010. Per pun, i olss harapkan yang tebaik jelah...Pekeliling pun dah kuar...(sesaper nk baca pekeliling sila lah bukak laman web JPA..iolss tak koser nk tempek kat sini) 20hb ada taklimat oleh presiden cuepacs di UPM tentang isu ini...yang penting i olss pun nk myibukkn diri ke sana...I olss kan suka citer2 panas nih...(tq ler pada mmber aku ez yg bg info pasai taklimat nih...)

Bermula mggu depan every sturday n sunday hingga la mggu2 akan datang...i olsss akan kebosanan di rumah tanpa sebarang aktiviti. no more movie, no more karaoke, no more wndow shoping, no more jalan2....wuarrghhh...sedey, sedey.....WHY??? coz my hubby dah mula kelas evry sat n sun kat shah alam...wish gd luch 4 my hubby

eh uolsss...i olsss nk cargas wat kejer yang tak pernah abih nih...makin di buat..makin btmbah...nnti free kita jumpa lagi yer...ta ta...luv u olsss....

2 comments:

milady said...

ouloss tak der keja eh..ni ha sy bg keja tlg jg zapan ni..taklah rase bosan..kurang2 uloss blh bljar b4 uloss jd mum...

uloss bile nak wt projek anak pulak>>lame dah tgu ni..kikiki..

yan said...

oppsss....statememt last tu kena tapis...tuuttttttt........