BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, February 24, 2011

Contest Senyum Tak Nampak Gigi

Setelah sekian lama tidak men'join'kan diri dalam bidang contest...ttba disebabkan kebosanan plus keseorangan di opis..iiollss pun mengadakan aktiviti blogwalking di merata2 blog yg ada...n suddenly..iolsss terjmpa contest senyum tak nampak gigi...tak kisah ler aper motip korang syum tak nmpk gigi tu..sbb gigi rongak ker..sakit gigi ker...hlg gigi tggal gusi ker..yg pntg tak nmpk gigi tu...

baca nama contest pun dah mcm menarik..so aper lagi..sepantas kilat jer..iolsss pun men'join'kan diri dlm contest nih....

syarat contest ni sgt mudah dan simple.
first : just upload satu picture uollsss yg senyum tanpa nmpk gigi...
second : buat satu entry ringkas tntang contest ni n anta comment kat tuan tanah..
third : tag 5 orang

sgt mudah kannnnn

dan setelah dibelek, diteliti dan diperhalusi picture2 iollss yg ada dlm hp ni...rasanya iollss nk pilih pic gedik yg nih...taraaaaa


if uollsss smua nk menceburkan diri dlm contest nih...meh ler reramai melawat tuan tanah...just klik jer kat SINI....kalu nk tgk pic tuan tanah pun buleh..meh iollss haplod sekeping...ngeh ngeh....

Ini lah tuan tanahnyer uollsss...tarikh tutup pyertaan 27 Februari 2011....

5 orang blogger yg iollss nk tag..tak lain dan tak bukan..

1) Mon JB
2) Pah Poh Peh
3) Intan
4) Wanie
5) Ez

Ok uollssss semua...renung renungkan..dan jangan termenunggg...

My Tummy...

oh tidakkk...agak malu nk meng'expose'kan keadaan perut ku di kala dan ketika ini...(sekali mcm tajuk lagu daaaa)

disebabkan ramai yg nk mengok pic aku yg terlatest..dgn bangganya...yanzal blogspot mempersembahkannnnn...pic semasa pregnnt 34mggu...

































ngeh ngeh ngeh.......nak tgk skrol ler ke bawah lagi....


















































taraaaaa.........ni jer pic yg tmmpu tuk aku haplod...pic bhgian perut jer yer..pic full???oh tidakkkk...no way ler aku nk tempek kat sini..hilang akal per..hihihihi....

meh aku tempek lagi satu...


perut aku ker tu????aper sal nmpk cam bola sepak jer...

cnfirmmmm ada yg akan mgata pyaaa....mon, intan, pah, ez, wani, alena n lain2....tgk ja..toksah kata pa per

*entry tercipta akibat kebosanan tahap gaban sebab kena duduk kat opis sesorang..huhuhu.....

Tuesday, February 15, 2011

Surprise.....

Huhh!!..surprise ler sgt kannn....koser sgt iolss nk kasi surprise kat uolsss...hehehehe....

But.....bnda ni mmg surprise n sgt2 terkezut...ttba jer...gedebukkk....prstiwa tu terjadi..nak percaya ke tak???ermmm...susah nk cakap...hnya dia jer tahu perkara sebenar...hope everything will be fine.....

lepas satu...satu lagi yg jadi...pada mereka-mereka yg berkenaan (nama tak leh mention...so plz faham sndiri)..jom la berdoa spya smuanya akan kembali seperti sedia kala....

nk layan lagu ni jap....Suratan atau Kebetulan...ekceli ni ler lagu feveret iollss dari kecik dulu hggalah sekarang...

Err...lagu ni pun tak der lah kena mgena sgt ngan entry kali nih...

video

p/s: ssguhnya entry kali ni takder kena mengena lgsung dgn siapa2 sama ada yg kat utara, selatan, barat ataupun timur...
(confirm pasni ramai yg dok tnya apa cita..tak pun meneka yg bukan2...aihhh...)

Monday, February 7, 2011

Hapdet 32 weeks....


Meh nak hapdet sikit sempena genapnyer 32 weeks a.k.a 8 months a.k.a 1 months 10 days to go..gulppppp......so scary movieeee


- berat baby terkini 1.8 KG...

- berat aku terkini **KG.....hehehehe

- hari2 sakit pinggang..duduk lama tak buleh...baring lama tak buleh...smua serba tak kena...terutamnya skali bila kat opis or meetg yg berjam2..rasa nk tercabut dah pingg nih

- tak buleh makan byk...if terlebih mkn...pingg btmbah2 sakit sbb perut sgt berat n tegang...time ni wat aper pun serba tak kena..nk tdo lgsung jgn harap....berjagalah smpai pagi...

- tdo dah tak nyenyak...sbb baby asyk berjaga tghmlm berlatih kung fu..alih2 ngan aku sekali tak tdo...cobaannnn

- contraction palsu????...tak pyah citer...ari2 kena...n dah makin kerap.....adoiyaiii..sakit perut akuuu...

- checkup terkini...darah tggi naik mendadak..so dktr suh dtg checkup selang sehari selama dua minggu..pdn muka aku....nyesal aku pegi checkup petang buta..sllu pegi pagi2 buta..tekanan darah normal jerr..aihhhh...

- result ujian kencing manis?..NORMAL..alhamdullilahhh.....nsbaik normal...

so..tu jer hapdet tuk bulan ni.....

* sedang memikir2 tarikh yg sesuai tuk balik kg..sbb nak culik mak bawa dtg bangi..winkkk!!!

Sunday, February 6, 2011

Suami Yang Kempunan...

Sgt sadis bila mmbaca tajuk entry kali nih....terasa mcm tajuk drama dolu dolu uollsss....kisahnyerr mcm nih....meh baca...

di tghari ahad...mcm biasa layan citer Jalan Jalan Cari Makan..n ttba theyoollsss pegi kedai makan di kajang....JR Rice Bowl...kekdahnyer nasi ayam kat kedai tu di kepal2 jadi bebola...so kekdahnya bila tgk pgacara tu makan dgn sgguh sedap skali...en suami pun mgajak pegi mkan kat situ...

so kul3 weolss pun dgn gigihnyer kuar umah menuju ke dstinasi tersebut.....lalu je dpn kedai....MAK AIIIIII....giler pya ramai yg makan kat kedai tuuuuu plus parking pun full...kekdahnyer dorg ni msti baru tgk JJCM tadi...tu yg pakat gigih dtg makan situ....

disbbkan keramaian yang teramat di kedai tu...weollsss pun mmbatalkan hasrat tuk mkn kat situ...koser sgt nk mnggu lelama kat situ...alih2 pegi makan nasi ayam kat food court tesco..sob sob sob...nsbaik sedap...

en suami..nnti kita try pegi lagi ye...hopefully tak ramai ler yg dtg mkn kat situ...


pic hiasan semata2...cilok dari en google...