BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, February 6, 2011

Suami Yang Kempunan...

Sgt sadis bila mmbaca tajuk entry kali nih....terasa mcm tajuk drama dolu dolu uollsss....kisahnyerr mcm nih....meh baca...

di tghari ahad...mcm biasa layan citer Jalan Jalan Cari Makan..n ttba theyoollsss pegi kedai makan di kajang....JR Rice Bowl...kekdahnyer nasi ayam kat kedai tu di kepal2 jadi bebola...so kekdahnya bila tgk pgacara tu makan dgn sgguh sedap skali...en suami pun mgajak pegi mkan kat situ...

so kul3 weolss pun dgn gigihnyer kuar umah menuju ke dstinasi tersebut.....lalu je dpn kedai....MAK AIIIIII....giler pya ramai yg makan kat kedai tuuuuu plus parking pun full...kekdahnyer dorg ni msti baru tgk JJCM tadi...tu yg pakat gigih dtg makan situ....

disbbkan keramaian yang teramat di kedai tu...weollsss pun mmbatalkan hasrat tuk mkn kat situ...koser sgt nk mnggu lelama kat situ...alih2 pegi makan nasi ayam kat food court tesco..sob sob sob...nsbaik sedap...

en suami..nnti kita try pegi lagi ye...hopefully tak ramai ler yg dtg mkn kat situ...


pic hiasan semata2...cilok dari en google...

4 comments:

Mrs^JB said...

kesian laki hang mon..muka dia camna?awat hg tak snap picture..heheheheh

Yan said...

tak koser aku nk snap..satg ampa muntah darah tgk pic dia..hahahahhaha

LeEyA said...

fuh.. aku skang ni dok mkn ayam penyek ja.. mahai.. pedas rasa mcm nk terbang..

Yan said...

ayam penyettt..uiihhhh..dah lama dah tak pekena..ni buat terliuq nih