BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, November 7, 2011

Arissa dan Kuda

ekceli kan uoollsss..dah lama iolss nk menghaplod video ni..tp mklum ler...iollss kan BZ bebenor..smpaikan nk hapdet blog pun tak menyempat...


ni pes time iolsss bw arissa p men game...takder plak game yg blh bg dia men..alih2 letak je budak ni atas kuda ni.....beliau pun membuat muka blurrrr.....aishhh....


video

Ramai yang berkata beliau mcm laki...

Berkurun sudah ku tak hapdet blog ni...blog pun dah jadi rumah hantu...lalalalalala




ok lah..disebabkan kebzian yg melampau...iollss pn dh lama tak hapdet blog ni..aishhh...



cukuplah mukadimah tu..kang aku ckp byk kali aku BZ..ada jugak yg mntah hijau khennnn....bbalik kita pada tajuk asal...saper yg mcm laki tu???msti uollss tertanya2...



beliau yg dimksudkan adalah...putri arissa eryna mohd faizal @ anak iollsss...ishhhhh....bw kemana2 jer....ada le org yg tnya..baby boy ker ni??..adoi..penat nk jwb..nak jer aku tmpal notis kat dahi anak aku " saya baby girl"...kih kih kih..



disbbkan perkara tersebut (ttba ayat skema)....iolss pun sesaja mentransform kan beliau mjd ala2 laki...






hambik kau..dah jd sejibik muka laki..


sian ngko arissa dpt mama cmni...aih.....