BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, January 16, 2011

Khurafat....


1stly sy nk gtau..saya nk tgk movie khurafat...tapiiii.....
- hsband tak nak tgk sbb dia sgt anti kat S.Y....
- sy tak dibnrkan tgk sbb wnita mgndung tak buleh tgk cite nih..owwhh...malangnya nasib...

2ndly sy nk gtau...tlg jgn cite tentang ke'best'an cite ni kat saya....tapiiii....
- best sgt ke citer nih
- seram sgt ker citer nih
- buleh sakit jntung ker citer nih....
(ada org ckp citer ni mmg mantop kekdahnyerr...)

tggu la nnti movie ni kuar kat tenet...sy donlond n tgk kat umah jer...

huhuhuhu...sedey..sedey....knpalah wanita mgndung disabotaj begini???

9 comments:

lyaeyzia said...

yan, comfirm bestt!!! wahhahahahhah sedap citer nya..

zoelalisa said...

1.skang, ko rse la ape aku rse dlu..cite seram terakhir aku tgk adalah SANTAU. lps tu aku tak dibenarkan tgk da...

2. ni le masenye aku nk bls dndm mse ko tgk kak limah dlu. haha...nt aku cite kt ko kebestan cite ni ek. lalalla

Yan said...

aihhh...dah dah..tok sah dok cita pa per dahhh...sadappp

Anonymous said...

dok umah diam 2 tak boleh ker mak buyung...... nanti anak besar ligat baru tak terkejar... :P

Yan said...

aihhh..saper plak anonymous nihh??letak ler nama kalu nak komen..adoiyaiii...tapi tetap nk jwb..tak buleh duk umah diam2..busan tahap gaban..dpt jalan g pasar mlm pun jadi lah..hahahahha

Mrs^JB said...

hahaha..sebab nnti anak hang tekejut dalam perut.tendang hang..hang sakit..dah kena masuk wad.tak main fb untuk beberapa hari.lagi hang sakit ati.hahahahah

Yan said...

mon...kalu msuk hosp..aku online dari hosp jer lah..hahhahaa

Anonymous said...

mmg tak suka nak letak nama... heheheheh.... mana tahu anak tuh jadi nenek kebayan mcm kat umah tuh.. ntah2 lagi terukkan.. tuh pasai dok umah diam2

Yan said...

aihhh..kalu dah nenek kbyan...cnfrm ler akak nihhhh....