BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, January 12, 2011

Air Gula Yang Sungguh Yummylicious


Minggu nih...genap sudah 7bulan....so ada kira-kira lagi 2bulan sblum due...aihh...takut hoccay...
Minggu lepas dah checkup..berat baby skang 1.024 kg...ermmm...berat sgt ker normal??? berat aku plak...jgn harap aku nk gtau hoccay...

so mggu ni....dktr suh aku dtg klnk tuk minum air gula...gulpppp....
disbbkan aku nih cstomer yg sgguh patuh pada arahan..kul8 dah smpai klnk..wpun klnk bukak kul 8.30...30mnt tercongok dlm keter...

so bila pntu klnk dibuka jer..terus aku serbu..aihhhh..tapi still tak dpt no 1...dpt no3...agak berkurun jugak nk mnggu...motip nk awal????sbb perut sudah kelaparan hoccay...

so 1st skali amik darah belah tgn kanan..auchh..takder lah sakit sgt..pastu time yg ditggu2..meneguk air gula...sblum mnm amik bau dulu..aihhh..bau sedap..bau air oren....terus mnm...gulllpppp....MANISSSNYERRRRR......dktr siap tnya "sedap tak?"...aihhhh..takder soalan lain ker dktr?????setelah bepuluh kali diteguk..bjaya gak abih secawan tuuu...alhmdullh kenyg..hihihihi....

dua jam kmdian dtg balik tuk amik darah kali kedua..kali ni belah kiri..cari2 urat belah kiri..tak jmpa urat...so dktr tpksa amik darah kat tpt yg sama belah kanan td....kat situ dah la lebam kesan dicucuk mula2 td..ni kena cucuk lagi tpt yg sama..adoiiiiii...sakit hoccay....akibatnya btmbah ler lebam n bengkak.pdn muka kat aku....meh sini aku share pic tgn aku kat uollssss...hehehehe...
(nmpk tak kertas yg beterabut atas meja tu???tu tndanyer iiollss ni mmg ler seorg pkerja yg bz..hehehehe)

Resultnyaa....kena tggu next checkp yerrr..sbb darah tu kena anto kat hospital pntai dulu tuk wat test...

p/s: jenuh melayan dktr yg byk ckp n otak gila2 nih......alih2 tak berjya mnta mc...dpt time slip jerrr..adoiyaiiii

6 comments:

mama tuah yang comel giler said...

yan..besaunya tangan hang..snap badan plak k?syg hg..hahahah

Yan said...

mon...motip syg aku sbb nk gmbar????nk tgk gmbar latest..tggu next entry hoccay...mgkin arini akan dterbitkan...hehehehe

zoelalisa said...

tgk tgn je aku tau dah hg gemok cne. haha

Yan said...

intan..tgn tak mggmbarkan badan....tgn aku kecik weih..tak caya p tny dktr yg cucuk aku tu..dia kata tgn aku kecik..hahhahaha

Sweet like Strawberry said...

uhuhu mesti kamu semakin naik dengan jayanya kan tu yg kene minum air gula

Yan said...

hahahhaha...takder lah jaya sgt fieza...mcm2 biasa jer.(ayat cover line)