BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, January 13, 2011

berpoya poya a.k.a cita basi

wpun cita agak basi yakni berlaku sekitar dua minggu lepas..tetap ingin dipost dlm blog...
motip lambat post???..sbb pic baru dpt smlm...so arini baru gigih wat entry basi ni...

kalu jintan buleh wat entry basi beliau..knp tdk aku??ngeh ngeh ngehhh...

alkisah tersebut lah kisah...pada cuti krimas yg lalu...iolss with my family mertua....mempoya2kan diri kat PD....ekceli bangi ke PD takder lah jaoh benor...tapi sj mmbawa bebudak kecik tu bercuti smpena school holiday...selain bebudak kecik, bebudak beso pun nk jugak jalan2....

yang paling best dpt pegi becuti secara free..trimaslah pada kak ipo ku...lain tahun buleh ler mensponsor kami lagi..kui kui kui...

so kami pun pegi ke Tiara Beach Resort PD....penat dah menaip..jom tgk pic jer lah...
amaran: pic2 ini telah ditapis terlebih dahulu seblum di haplod dlm blog ini...sbrng komen bbentuk penghinaan dilarang sma sekali..hehehehe..

aktiviti di malam hari..mymbut besdya budak kecik dua org nih....epy besdy Adik Yah n Daniel


gigih melambai sbb DJ kat kedai tu mainkan lagu besday kat theyollsss...


Penuh mulut kena sumbat ngan kek oleh bebudak itewww....

Dan di siang hari...tggu aper lagi...jom berkubanggg....



motip laki aku main gelungsur budak2?????...konon2 teman budak tu main glungsur..pdhal dia yg nk tumpg sekaki...


oh...iteww lah gelungsur yg aku nk men..tapi MIL tak kasi..adoiyaiiii


ohh...aku ker tu????

sejak bila MIL jadi safety guard nih???hehehehe...peace makkk...


FIL yg gigih merakam kegedikan anak menantu dan cucu-cucunya.....

tu jerlah pic yg mmpu dikongsi yer..wpun byk sgt pic..tapi kesemuanya tak lulus masa proses tapisan di buat...

sekian, terima kasih..wink!!

5 comments:

zoelalisa said...

word of da day..gumuk. ahhahaha

zoelalisa said...

word of the day...GUMUK.haha

Yan said...

intan..perlu kah post komen yg sama smpai dua kali???????

Mrs^JB said...

lerhai..dua pic tuh je ker?baik tak yah..hahahaha..nak yg lebih zoom in laa mokcik

Yan said...

mon..tok sah mmpi aku nk buh gmbar yg zoom in...