BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, January 3, 2011

CONTEST JELINGAN MANJA...

Di suatu petang yg malas..(sbb bos takder)...sdg asyk mmbelek tenet..ttba terasa nk msuk blog sndiri...ttba tnmpk mizz fieza tggalkn komen kat my chat box..ttba saya terus meng'klik'nyer...ttba saya pun turut join contest ni...perghhh...berapa byk ttba la uuollssss...

meh kita mjwb contest yang dianjurkan oleh blog tentang bulan..psst psstt...gamaknyer tuan tanah msti suka tgk cite tntang bulan kan...wink!!..hihii...

lets cekidaut GA beliau...
1. Buat entri pasal contest nie. Semestinya kan?seperti biase. tajuk macam kat atas..
- Ok tuan tanah.....entry ni spesel 4 your contest..


2. Follow
blog nie.Kalo tak, nak update macam mane kan?Kalo rajin follow blog nie sekali PrettyLensStore *sebab PrettyLensStore nie main sponsor*
- ok dear..i olredy follow blog2 iteewww...

3. Copy banner kat bawah tue sekali dengan backlink.
- dah copy dah...jgn kata kopi...teh, nescafe..smua i dah siapkan..aihhhh...

4. Gambar contest anda. ikut tajuk tema ok? Tak kan la tajuk jelingan manja korang letak gambo tgh mkn kan? Ikut tema k sayam-sayam.eheee
- done!...gmbr pls scroll ke bawah yer uolllssss....

5.Gambar sendiri,i mean owner blog yg bertanding.Tak mo gambo orang lain. Tak kisah seorang or beramai-ramai.
- hoccay...mmg pic tu seharusnya gmbar i yg terpoyo sekali..pic tu takder kena mgena ngan sesaper pun yg ada di muka bumi or planet lain...

6.Sila tag kawan2 anda tak kisah la berape orang pun. Atleast seorang.
- ssgguhnya ini kwn2 ku tersyg yg ingin di tag....selain dari dorg ni yg nk wat contest ni pun..di alu-alukan yerrr.....
* Jintan a.k.a Intan a.k.a mama adam
* pah poh peh a.k.a mama cikahhhh

7.Komen entri nie sekali dengan link korang.
- olredi done!!!...

8.Tak khususkan untuk girls aje.Boys pun boleh join.Jangan malu jangan segan.ehee
- betoi tu uollss..."jgn malu2...jgn segan2....kerna ka
lu malu uolss yg tak dpt hdiah.."(pls baca dlm cara nyanyi lagu kalu berpacaran)


-----> ni ler banner tuan tanah yerrr...

dan jeng jeng jeng....ini lah gambar terpoyo abad ini..yang aku pertaruhkan tuk contest ni....taraaaaa.......(tgk jer...jgn nk kutuk lebih2)

pandanglh lihatlah.....tiru mcm saya.....ni mmg gmbar saya...100% asli...tapi pic ni sblum bdan sy mnjadi dua yerrr....tggu lah lagi bbrapa bulan..sy akan kmbali pada asal....hehehehe...

now...let's cekidaut plak hdiah tuk bakal pemenang...

Hadiah pertama :
1 pair Geo lens with cute lens case or 2 shawl+inner

Hadiah kedua:

1 pair Geo lens or shawl+inner


Hadiah ketiga:

shawl + inner


Saguhati:

2 x Shawl


uollsss uollss smua...cpt join yerrr...tarikh tutup adalah pada 22 Januari 2011....

10 comments:

Sweet like Strawberry said...

hahah bgus2 ko buat....meh kiter jeling sama2 hahha

mama tuah yang teraserrr..hahahah said...

dok gedik masuk contest plak dah..bencik gila..hahahaha..oo, tak tag aku pon..takpala..sob sob sob..;(

Bulan said...

thanks dear join.
follow u back!

lyaeyzia said...

aku xphm yg kena komen link tu haahah

Yan said...

Fieza, moh ler kita mjeling..jgn smpai juling sudaahh
mon....jenuh kut nk tag smua org..so aku letak kat blkg..sapa2 nk wat pun buleh..tmsuk ler ang..kikikiki...
bulan...bg ler sy jd pmenang..wink..
ez...komen kat link tu mknanya..ang p kat blog pgnjur..letak komen kat blog tu gtau ang dah join..pastu gtau url blog ang sekali..hoccay

zoelalisa said...

mmg terpoyo di abad ini. haha

Yan said...

jintannnn..kan aku dah pesann..tgk jer..jgn kutuk lebih2.aihhhh

LeEyA said...

aku malu la nk masuk.. bleh dak aku bg gmbar zaman jepun dlu..

Yan said...

pah...ang nk buh gmbaq zaman jepun ka..komunis ka..tok kaduk ka..bubuh ja..jnji gmbaq ang

ZACK ENTRY said...

semoga berjaya..



btw, saya salah seorang juri kontest ini..hehe