BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, April 27, 2010

Seminar Setiausaha: Memperkasa Peribadi, Menjana Produktiviti

Tidakkah tajuk iteww terasa sgt skema dan poyo...

Haruslah khen....smlm iolsss pegi seminar tersebut..anyway..best jugak..walaupun masa odw ke Hotel Istana, driver tersebut sesat coz tak tau kat mana letaknyer Hotel Istana..tidakkah begg bila drive tak tau jalan???...btmbh geram keadaan KL pg2 tsgtlah jem...Last-last smpai juga ke destinasi tersebut...(tapi bgaimana smpai ke sana tpksa dirahsiakan..hihihihi)

Pengacaranya Danny XFactor...Artis Awie...Penceramah Sharifah Shawati(tv3), ESQ trainer, Sendayu Tinggi, Pensyarah FPI UKM dll...

Tapi kenapalah iolsss tak dpt hdiah cbutan btuah iteww...rantai mutiara from Rafflesia..Pakej pcutian ke bandung, Pakej pcutian ke langkawi..oh tidak....iolss sgtlah tidak bertuah...


- ni pic awie masa tgh wat psmbhan...

Utk pgetahuan uolssss..ni jer pic yg sempat di snap...tiba-tiba....oh no!!!!my batery dah abih..huhuhuhu...hampeh nyer hp...disbbkan batery takder..so takder pic2 aku bsama artis2 itew...

Disbbkan takder pic yg byk..takder lah byk bnda yg nk di story kan..hahahaha...tu jer hoccay...sila jgn nk kutuk2 yer....tapi utk pgtahuan..iolsss slmat tiba di UKM tnpa sesat dan driver itew bw keter mcm pelesittt...hocay..tata uoolssss...

4 comments:

mama tuah yang hotsss said...

oit mon..baik jgn crita pasal seminar tuh..wat sakit ati je..aku punyala sonok baca pendahuluan story hg..bagai nak rak..dengan nama gempak gempak..last last, yang hado..hadoi..hahahah..mon la hang

yan said...

hahahaha...cait..ha laa..bateri hp aku kong ang tau...masa p tu bateri full..ttba terus kong..benci betoi aku...

p/s: sila tukar nama ko iteww..hahaha

zoelalisa said...

hp gelong sme cm ko. haha

yan said...

intan..motip ko dengki ngan aku??..hahahaha...