BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, April 1, 2010

~~HARAPANKU~~

motip sesangat tajuk entry kali nih mcm tajuk lagu....uolsss semua, sila jgn salah paham dgn tajuk kali nih...takder mengena ngan lagu, cagu, sagu dan sebagainyaaaa...

Dah lama rasanya tak menulis..lately so bzzzzz plus line tak clear = tak dapat update blog...


uollss still remember entry dulu yg iolss ckp iolss sgt tension di tpt kejer...Harus smpai skang masih tension hoccay...sgt2 harap dapat tukar a.s.a.p....tu lah sebenarnya HARAPAN yang dimaksudkan...plzzzz...somebody help meee....Ari tu ckp pas naik gred..akan ditukarkan...but why until now...im still hereee?????


iolsss dah takder hati lagi kat sini...kosong..sifar..zero...yileekkk......mcm mana nk wat keje dgn keadaan mcm nih...smuanya sbb tpksa..oh tidakkkk..iolsss tak nak wat kejer sbb tepaksa...biarlah iolss wat kejer dgn ikhlassss....


By d way...ada satu lagi harapan yg masih jd harapan....tapi...yg tu iolss tak boleh declare di sini...biarlah rahsia hoccay...uolss..doakan spya iolss cpt2 kuar drp tmpt ni....Dan hrapan yg satu lagi tu...iolsss akan tetap bharap akan jd kenyataan 1 hari nnti....

4 comments:

zoelalisa said...

aku doakan sume harapan ko jd kenyataan 1 hari nt..insyalah...

yan said...

aminnn.....

Anonymous said...

hurmm..kalau aku doa kat hg dpt tukaq..hg doakan kat aku tak..?aku pon nak mon..helpp..marilaah sama sama kita doa..insyaAllah..Amin..
-mama tuah yang hootttttsss-keskekskeks

yan said...

shikin..hotssss ker?????...jom ler kita sama doa agar kita dpt tukar...amin....