BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, April 27, 2010

Tag: Office kErrrr???

Sungguh ler iolsss ketinggalan ketapi utk mjwb tag tersebut...puan Shikin JB..sorry yer lmbt jawab..xleh nk watper...ksibukan tahp mlmpau dua tiga hari lepas...tapi jnji iolsss jwb jugak wpun lmbt...

Semntara my bos p meetg..iolss curi masa kit utk jwb tag oleh shikin nih...so...jom kita menengok tpt kojer iolssss

p/s: tulun jgn mgutuk, mgata, mgumpat dan sbgainya bila tgk keadaan opis ku ini...sgtlah bserabut..hahahaha...

- Ni ler desktop yg aku mghdp dari ari isnn smpai jumaat..kul 8pg - 5ptg...tu nmpk tak telefon kat sebelah tu....telefon yg tak abih2 bedering..nk jer aku cabut wayar dia...



- Ni kekonon pndgn keseluruhan tpt duduk ku itew...sgt mymph tgk kan...pnuh dgn kertas...


- Pintu masuk bilik iolsss..nmpk kat sebelah tu..tu pntu msuk bilik bos.....



- benda alah nih betul2 blkg tpt duduk iolsss..penuh dgn buku2 pnduan, pekeliling, buku program, pyelidikan, pnerbitan, plan strategik dsbnya yg memeningkan kpala



- ni ler rak fail..smua laci tu penuh ngn fail..takder kosong lgsung..(tu yg malaih wat failing tu..byk gilerrr)


- Ni ruang menunggu sesaper nk jumpa my bos...(nsbaik ler aku tak wat no giliran mcm kat bank tu)


- Green board..tampal segala mcm takwim..takwim mesy..takwim kuliah..no telefon..email dsbnyerr...


- ttba ada pokok plak...pokok yg seng jaga..tak yah siram smggu pun tak layu..hihiihi...


- pndangan ofis am...yg sbelah kanan tu pun ada staff juga...tapi tak nmpk plak...


- pndgn bawah meja..oh tidakk...dlm kotak tu adalah kertas tpkai..kalu nk draf aper2..amik kertas dlm kotak tu..nk jimat ler katakan..


- Ni ler tray utk aku letak segala bahan utk dibawa ke mesyuarat...sentiasa pnuh dgn bahan..sbb tiap2 mggu ada mesy..(sgt mympah kan...)

Ok..dah cakap kan...keadaan nyer sgt lah beterabur, berserabut, beselerak...sgt mls nk wat aper2 dengn keadaan bilik itew..baru jer kemas sehari..esok dah bterabur balik dgn bahan2 baru yg smstinya utk di prepare bw msuk meeting..paham2 sj lah..kalu prepare bahan meeting..btmbh bterabur bilik itew..
Last sekali dipersembahkan owner bilik tersebut...jeng jeng jeng....

p/s kali kedua: dilarang menghina keadaan bilik itew didalam comment, kalu tak..comment iteww tidak akan di approve kan..hahahaha....

8 comments:

LeEyA said...

ok2.. tak komen pasal opis..nk komen pasal pic akhir sekali tu.. agak tembam.. hahahahahaha...

yan said...

hahaha..tau takper...tu tgh proses mguruskan badan skang nih...tensen tul...

eyz said...

aku tetap nk komen jugak walaupun x dpt keizinan..hahahhah opis sgt lah berselerak..ko kena g kursus 5S ni hahahhaah

yan said...

cmner tak selerak ez oiiii...tak abih2 meeting..meeting..meeting...pala otak aku skali serbut mcm opis aku..huhuhuu

mama tuah yg hotsss auuw said...

hahah..weyh..kenapa setakat aku tengok tag ofis kerr kengkawan aku, smuanya ada bilik sndir?i wish i had one!!!wuaaa..tak syiokk kongsi pejabat..org kutuk kita dgr, org mgutuk kita dgr, dikutuk pon kita dgr, kentut apatah lagik (ini crita sebenar yer)..hahahah

yan said...

sbb ang mmg suka kentut mon..kalu ada bilik sndri..mau bau kepam bilik tu..bau kentut ang ari2..hahahahahaha

zoelalisa said...

tetap nk hina. haha...opis tak best. haha...tuan punye ofis lg tak best.hahahhahah (puas ati aku :p )

yan said...

intan...opis ko lagi tak best...bgunn sunyi sepi..nk jmpa kerani kena turun bawah..keliling takder org..(puas ati aku..hahahaahaha
cop..nk tnya..motip ko dengki aku intan????wawawawa