BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, November 10, 2010

Senyum...


yuppp...arini sy tersenyum....terima kasih kpd dktr tu sbb wat saya tersenyum arini...sebabnyaa...
first..sy dpt tgk baby sy dah besar dan sihat...wahhh..dah cukup sifat...
second...bkmgkinan ape yg sy hrpkn....

tapi tak nak tlalu berharap....masih tlalu awal nk wat jangkaan....tak kisah lah aper pun..kalu betul jgkaan tu..alhmdullilah..kalu sebaliknya...sy tetap gmbira dan tersenyum dgn rezekiNya...

tapi yg wat sy tak tersenyum..berat badan naik mendadak bulan nih..aihhh..dilarang tnya berat sy skang...dilarang selarang larangnya terutamanya mama tuah..hihihihi...

p/s: kalu sy senyum..awak msti senyum sekali...

8 comments:

LeEyA said...

bila ko nk kena minum air gula ni ha..

yan said...

wah wahhhh..suka suki jer doakan aku kena mnm air gula..cissss...

LeEyA said...

weh.. ni bkn doa la.. stp org preggy wajib minum air gula maaaa.. no excuse..

yan said...

hhaahahah..yekerr..mana lah aku tauuu..aku igtkan kalu sapa yg gagal ujian kncg mnis ja kena mnm..hahahahaah..pdn muka aku

mamatuah said...

aku tak kena minum air gula pon pah..aku sehat walapiat la tuh..hahaha..
yan..aku tak mau senyum gak even ayat hg last, hg syum, kami pon kena syum..tak mo tak mo..uwekk..

yan said...

haa..pah..tgk mon tu..dia tak pyh mnm pun wpun dia asyk dok sakit..tmbh ler aku yg sihat walepat liat nih..lg la tak pyh mnm...betoi dak
mon...ang tak mau syum sudahhhh...biaq aku syum sorg2...

Fieza Story said...

wah berat naik berpa??haah nak taya jugak hehehe....

air gula tgk jugak tak semua kene minum kalo berat tak naik banyk n ujian kecing manis ok..tak pyh minummmmm.sy terlepas dari minum air gula

yan said...

fieza...berat nek byk..tak mau habaq kat sini..hahahaha...
nmpknya tak buleh ler mkn byk2..sbb tak mo mnm air gula..huhuhuhuhu