BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, November 24, 2010

ceritera di Raya Aji

Raya aji dah smmgu dah berlalu...tapi iolss baru ler tergedik2 nak post story masa raya aji..

anyway di raya aji yang mulia itewww...harulsh iollsss beraya di tepen..dah balik tepen tu haruslah tak lepaskan peluang g makan kat doli keow teow goreng yg sgt pemes itewwww..

Smpai depan kedai dlm kul5 lebih...humang aihhhh...kedai penuh..lgsung takder tpt duduk...so smua kena tuggu luar kedai...tmasuk ler iolssss...bila nmpk jer ada org kuar...smua bertindak cari tpt duduk...

ni pemandangan kat luar kedai doli tu....mcm ni ler keadaannyer bila takder tpt duduk..smua kena sabar mnggu kat luar kedai....

setelah pya sabar mnggu..dpt jugak tpt duduk..dah tu order mkn..harulsh lah kw tw goreng special....harganyer RM9.....dah mnggu tpt duduk satu hal...mnggu mkn pun satu hal jugak....lebih 30 mnt jugak ler mnggu mknn smpai..sbb org yg mggoreng kw tw ni sorg jer...tuk mnjamin rasa kw tw supaya mntain sedap...n kw tw plak digoreng sepinggan sepinggan...kalu uolss order 100 pinggan...100 kali ler uncle tu gorengg...

setelah lama mngguuuu...tarraaaa..ni ler kw tw goreng doli special itewww....

mmg berbaloi2 dgn hrga RM9...udang dan kerang melimpah ruah dlm kw tw..plus telur lagi....

n kw tw dihidang dgn cili kicap ni..sesapa yg suka pedas tu..buleh tambal cili ni...mmg terangkat uollssss....

pasni balik tepen haruslah nk pegi lagiiii....nyum nyummm

7 comments:

eyz said...

weh. lsg xdpt baca la mon..kaler kuning2 nk bg mata aku berpinau gamaknya

yan said...

ni aku dah tukaq kaler...nampk dak???

BuTtErFlyInFraMe said...

kalau teringin lagik, dh xpyh balik tepen. leh g mkn kat doli ttdi..tapi tu le jenuh nk nunggu tu yg xlalu tu...huhuu

Fieza Story said...

kat area mana nie??mcm best jer....nak pg lah aku fvrite chor kew tiaw

yan said...

fieza...kalu nk makan pegi ler kat cwgn dia..kat TTDI..tapi aku tak tau area mana..ko cuba search..

alena...saja nk p jugak doli tepen..sbb tepen yg pure doli..TTDI dah cwgn..tak best..hahahahahaa

LeEyA said...

nsb bek.. aku preggy ni tak suka mkn kuew tiaw.. tak tau pasai apa.. tp, klu tak.. tgk ja gmbar ni.. mau aku p seligi yan...

yan said...

HAHAHAHA...rugi ang pah tak suka mkn kw tw..sedap ttuuuuuu...