BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, July 28, 2010

Tag : wajib buat

1. Adakah anda rasa anda HOT???
- Kalu time kemarau hot lah..kalu ujan memanjang cool jerrr...

2. upload gambar kegemaran anda
- kalu tak mau upload buleh dak..nnti ada yg mympah..hahaha..tapi takper lah..aku nk upload jugakkk...ni antara pic kegemaran iolss...taraaaaa..


3. cerita pasal gambar
- after kenduri di taiping..31/5/2009...baru 6 jam jadi husband wife...pas snap pic ngan hp..terus p karaoke kat meja DJ...wpun tgh jd pgntin..karaoke tetap tak tggl...ngeh ngeh...

4. bila kali terakhir anda makan pizza
- alamak..dah tak igt bila...tapi yg igt masa tu nk balik umh pas tgk wayang...

5
. lagu terakhir anda dengar
- lagu kat blog eazy insyira...sgt sedap lagu tu..tapi tak tau tajuk...tgh jwb tag ni pun smbil dgr lagu tu....ada sesaper tau tajuk lagu...plz leave your comment yer...

6. apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini
-memandangkan bos cuti smpai mggu depan..tadi bukak fb..blog walking.....pastu fb lagi...pastu chat..hehehehe...(ez..rajin kan aku)

7. selain nama sendiri anda di panggil nama apa?

- of course la Yan...ni yg paling femes...
- syg...ni hubby jer leh guna hoccay

- An...ni plak ayah jer guna

- mak su...yg ni tuk anak2 buah yg kecik2 lagi...


8. tag lagi 8 orang
1- alena si butterflyinframe....
2- kak ipaq ku yg dah bersawang blog beliau
3- si asparaginase pun yg dah bersawang blog
4- mizz fieza yg dah jd puan tapi still letak mizz..hehehe
5- ibu aidil a.k.a puan izan..
6- k.mila ibu zapan
7- mama syiqaaahhh....(syiqah yg comei itewwww)
8- sorang lagi ibu tuah..bukan hang tuah..tapi tuah zulkarnainnn

9. siapakah orang no.1 kepada anda
- dia nih belajaq sma2 kat poli..bilik dia betoi2 atas bilik aku..bilik depa balik kelas..dengaq tapak kaki..ketuk ketak ketuk ketak...

10. kata sesuatu mengenai orang no. 5
- masuk upsi sama2....alih2 dia kuar upsi dulu sbb dapat SPA..sob sob sob...

11. no. 3 ada hubungan ngan siapa

- entah...ramai kawan laki..tak tau yg mana satu bf dia...tapi yg tau beliau ada minat kat seseorang..ehem ehemm...betoi kannn

12. bagaimana pula dengan no. 4
- Dia ni pun sama gak..msuk UPSI sama2...tapi kuar upsi sekali ngan izan sbb dpt SPA..

13. pesanan kepada orang no. 6
-k.mila...sila jgn senget2 lagi yer....sila jd rajin...jgn lupa mandi awal...n jgn kejer mmbuta jer..hahahaa

14. kata-kata cinta tok no. 2

- kebetulan masa jwb tag ni brtday kak ipar aku..so kata-kata cinta utk beliau adalah "selamat hari tua akak"..hehehe

15. adakah no. 7 dan 8 punya persamaan?
- ada...depa dua2 orang dah jd ibu...tapi sorang anak laki..sorang anak pmpn..(pst..pst...esok2 leh jd besan..)

16. berikan 5 yang anda tahu tentang orang yang men'tag' anda
-tukang tag adalah ez..yg aku tau pasai dia nih
1. kejer kat library kat UKM

2. masa kat poli naik moto wrna merah...(moto wakaf...smua pakat pnjam)
3. la nih dah pakai keta..aku dah lupa keta pa..tapi tak salah wrna silver..betoi
dakkkk ez...
4. dia ni kalu bjalan laju kemain...
5. tgh hangat bcnta skang..kui kui kui..ooppsss...jth saham ang ez...

17. persamaan antara kambing ngan lembu?
- dua2 tak reti bercakap...dua2 kena smbelih bila time knduri, korban dll

18. perasaan anda buat tag ini
- tgn dah lenguh ni....soklan tak abih2 lagi...ishhhhhhh

19. apa pendapat anda ttg artis yg rampas laki org tu si M dan si F?
- dua2 aku menympah...

20. GAY or LESS??
- dua tidak yerrrr....di laknat Allah s.w.t...astagfirullahalzimmm

2 comments:

eyz said...

salah, keta aku kaler silver x tukaq jd maroon lg weh...nnti aku tukaq aku p canang kt fssk tue

yan said...

salah kaaaa...sat aku edit balik entry aku..hahaahahaha