BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, July 18, 2010

INCEPTION....


Tgk movie nih last week....errmmmm.....jom baca kronologi aku bila tgk citer tu..

  • citer aper nih??tak paham...tapi cuba tgk jugak..kut2 lama2 best..
  • apekebenda niii???lgsung tak paham jalan citer..bebelit2...dlm mimpi ada mimpi dan mimpi dan mimpi lagi...
  • Mata dah ngantuk plus mguap tak henti2<---tanda2 cita yg makin mmbosankan
  • keluar pegi tandas lama2....
  • Masuk balik smbung tgk...adoiyaiii..makin tensen...sbb tak paham lgsung....
  • Akhirnya jam 9.30 mlm...baru abih...cita yg tak paham mcm ni...smpai 2 jam 30 minit...
  • Keluar panggung dgn perasaan yang sgt lega...
Kalu tau cite dia tak best...baik tgk citer lain..hampeh toiii..tapi aku heran cmner hubby aku leh paham tgk citer tu...dia kata " tgk citer tu kena byk bpikir..kalu tak..mmg tak paham"
caitttt..yer lah tu....

p/s: kpd sesaper yg terasa nk tgk citer tu..sila hentikan niat itu hoccay...

5 comments:

redriben said...

oik. tapi aku p haritu kat alamanda. mmg full booking. nasib ang gitau tak bes. huhu. aku tgk 9 temple. laki ang tu pon tak faham ape. haha

LeEyA said...

aku suka cite yg perlu byk berfikir.. yg kita tak leh nk tau ape kesudahannya..

yan said...

wani..aku pn tgk kat alamnda..mmg movie tu full..aku dpt sit depan lak tu..tak bebaloi..laki aku tu...aku iyerkan jer wpun aku tau dia pun tak paham..hahaha
pah..baik ko pegi tgk lu pikirlah sndiri...kui kui kui....

Mrs^JB said...

mon: ke hg tak paham omputih?hahahaha...takpe..aku paham situasi hg..sama ngan aku gak bila tgks atu movie tuh..asyik bercakap jaaaa...takdak head n tale of story..sgt buring..kali ni hg dimaafkan..ahhahaha..tgkla predator..

yan said...

mon..kalu tak paham pun...ada subtitle hoccay...hahaha...predator aku dah tgk mggu lepas...yg tu best...kalu aku tau inception tak best...baik aku tgk ong bak 3...