BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, June 9, 2010

Wedding my sister...part 2

Ok...skang wedding my sister part 2 plak..mjlis di pihak lelaki...6 Jun 2010...tema kaler gold...tapi di umah laki takder majlis persndgn yer....


ok...pgntin baru sampai....harus aku n laki aku jd pgapit...


pastu tunggu aper lagi...makan ler...perut aku pun dah kebulur..tuggu kak aku mekap lama benor...ganas sungguh laki aku potong ayam..abih smua org pndang kat die...wat malu kaum jer lah....



suap myuap....nsbaik pgntin laki tak malu kucing time nih...


yer...aku pun nk enterframe jugak.....

selesai siang...waktu malam plak di rumah laki...ada makan2 sikit...mjlis simple jer...aku wajib pegi myibukkn diri di situ...

antara family2 aku yg tengh kusyk makan...


pgntin....sila buat ucapan yer...

pastu acara cabutan bertuah plak...harus aku pun dapat hoccay..tapi bukan aku jer..mak, abg, anak sedara n kak ipar pun dapat...laki aku jer tak bertuah..hahahaha...



ok...last sekali sesi mmbuka hdiah...

tu jer lh kut pic2 nyer...byk lagi pic...tapi tak tau naper tenet arini mcm biol jer...nk upload pic pya la pyh...so...mls aku nk upload byk2....
k..enjoy uolsssss

10 comments:

mama tuah said...

weyh..aku baru prasan..muka mala ala ala macam ustazah bahiyah gitu..kelessss..papun, tahniah kat kakak hang..semoga berbahagia selalu..

yan said...

kat mana yg sama nya mon..aku tak nmpk sama pun..hahahaaha

zoelalisa said...

kakak ko kawen ngn org mne?gle best ade lucky draw bagai.

yan said...

ngan org tepen jer..tu yg wat knduri terus sbtu ahad..sbb dekat...mmg best ada lucky draw..btmbah best sbb family aku smua lucky mlm tu..hahaha

mama tuah said...

hahaha..adala air muka dia tu sama..
weyh..happening nya..aku perasan satu benda kat hang..jeng jeng jeng..hahahahahahha

yan said...

hang perasan pa kat aku mon????...aku nmpk gemuk la tu..benci...hahahhah

Mrs^JB said...

hahahahahah..gemuk tuh tak dakla..ok lagi tu..cuma aku rpasan..time hg tangkap gmbar ngan mala..pipi hg tembunnnnnnnnn..mcm kulum dua biji tomata..kuikuikui..hahahahhahaha..beza mon dari zaman poli..mmg bebaloiii

yan said...

hampeh ang mon...pp aku mmg tembun pun...kalu badan aku naik..pp aku pun sbuk gak nk mmbulat...hahahaaha

redriben said...

yan, adik ang ka? kakak ang? awat tulisan komen kale kuning? tak nampak. wat sesuatu wei! tapi kenapa ang ngan laki ang yg jadik pengapit. bohot muskil hei

yan said...

wani oiii..bila lak la aku ada adik..dah sah2 tu kak aku...ni msti kes tgk pic jer..tak baca entry tu..aihhh....ang sorg ja wani kata komen kaler kung..org lain ok ja..hahahaha..sat aku p tgk kat setting..