BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, June 21, 2010

Masalah Keguguran Rambut...


tak paham apa maslahnyer skang nih....aku skang ada msalah keguguran rambut...ok...dulu pun mmg rambut aku gugur..tapi tak byk...tapi skanggggg..OH MY GOD......sgt serius maslah itewwww...tambah lagi bila shampoo kan rambut, sikat rambut...adoiyaiiii....sgt byk yg gugur...

uolsss smua...any suggestion cmner aku nk atasi maslah ni????iolsss skang guna shampu sunsilk botol kaler pink tu...sblum ni pun pkai yg tu...tapi ok jer..mmg takder maslah...lately ni jer...tak tau aper masalahnyerr..wuarrghhh..sgt tensen.....

penah dgr mmber ckp Shampu Bawang tu ok kalu rmbut gugur...but tak penah try lagi...if ada antara uolss penah guna shampu itewww or uolsss penah try produk lain yg boleh hlgkan/kurgkan maslah rmbut gugur...plz leave you comment yerrrr...
TQ Uolsssss.....

6 comments:

milady said...

yan ko pki herbal essense..kelapa & orkid baik tuk rambut..bak blik duit sy..hahaha..iklan ni punya jenama syampoo..dlu pas bersalin pun aku gugur byk..pas aku pki syampu ni ramut aku dh tk gugur..

yan said...

mila...ok kat shmpu tu..aku tgk iklan, shmpu tu bukan utk kgugurn..mcm utk luruskan rmbut der lah..hahahah

zoelalisa said...

aku pn tak pnh gune syampu bawang. tp cube la ko try shampu rambut ko dgn bwg putih, bwg merah, bwg besar..ne tau kot mujarab. hihihihihi

yan said...

huh!!!!..mls nk baca komen ko intannn

Mrs^JB said...

nama saya rain'..gunalah clear..hahahaha..taktaula mon..tak sure..jb pon keguguran rambut..dia pakai produk farmasi punya..takpon hg p kedai yg juai brg brg utk rmbut ni..nnti depa suggestla. kalau ada duit dskek, p yun nam hair care..hahahaha
lagipun ala, kalau hg botak pon apa salahnya..kuikuikuikui

yan said...

mon...produk frmsi ok ka..aku tak penah try lagi..tu lah..kalu dah makin teruk...mau aku p yun nam hair care tu..tapi dari aku p sana..baik aku p slim world..buleh kuruih..hahahaha