BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, June 28, 2010

DILEMA....

Aishhh...sesungguhnyer aku dalam dilema nk buat pilihan antara

MATE5 dgn HERBALIFE...


hahahahaaha...tajuk mcm serius kann..rupanya tak tau nk buat pilihan nk beli yg mana satu.....


so...entry ni diwujudkan utk dptkn komen/pndgn/pendapat dll dari korang...



first sekali mate5....harga dia RM150(ni harga ahli sj yer...) kbyakkan org jual RM200...
kalu uolssss penah cuba produk ni..sila tggalkan komen...nk tau ok atau pun tidak...tapi kbykkn ckp ok tapi kena follow ler..tak leh stop.....tapi hubby I ckp air dia tak sedap...




yg kedua herbalife...harga dia tak tentu...yg paling murh aku leh dpt RM119...

mula2 mmg smgat nk beli yg nih...tapi ttba risau..kalu aku bhnti amik...bdan leh naik mendadak ker??? n ada juga yg kata produk ni tak bekesan punn...n boleh menggemukkan...yg ni yg wat aku lagi risau nih.....

adoiyaiiii...konpiusnyer aku.....uolsss...sila bg nasihat....yg mana satu ptt aku beli nih....


p/s: benci bila keadaan mcm ni....

14 comments:

Mrs^JB said...

mate5:no komen.takpernah cuba..MIL cuba, bila benti, badan pam pam..tahla..ikut org kot.ada dalam 10 paket kat rumah aku kalau hang nak try..hehehe..

herbalife:so far sgt memberangsangkan. JB dari 82kg, telah turun kepada 74kg ye..sila maklum.aku?1st time makan, turun 2kg..pastuh, tak ikut cara pemakanan yang btol, badan jadik mcm biasa blk.
aku yakin ngan produk ni sebab depa akan monitor tiap tiap bulan.halal, kalau termakan byk smpai tertelan satu botol pon,takkan mati..ada kajian hoccay!ehehe..okla kot..try jela..mcmna pon, kalau apa jugak produk gh mkn, kena eksersais..baru menjadi btol..kalau pendapat aku, aku syorkan herbalife..sebab kalau amik produk ni, nasi still kena amik waktu tghari..kalau nak jimat, ikut cam aku ngan JB..pagi mnum benda tu..tghari mkn nasi..malam makan benda rignan ringan..klau hg makan air tu pagi ngan mlm, algik ebrkesan la jawabnya..cuma nak maintain mahai sketla..sebulan dua botol = RM250 camtuh..kalau hang amik sebulan sebotol=RM130 (kena skip minum maalam la)

yan said...

panjg lebaq komen ang mon..hahhaaha

redriben said...

weih.. awat nak mik benda nih? bdn ang dah ok kan? takkan nak fit lagik?

yan said...

wani..sila jgn ttipu dgn pic2 aku..ssghnyer bdan aku skang dah naik..berat aku dah nk cecah 60kg dah..argghh..tensen aku...

eyz said...

jusmate serius aku xlalu beb...mmg la ok jugak tp aku x rasa klau stop bdn akn dipam2..opismate aku br mkn dlm 5 paket dh turun 2kg...yg herbalife tu sedap la air die n ada yg kata x berkesan...betul dorang akn keep in touch ngn kita nk tahu ok x ok....

zoelalisa said...

hampeh azean. aku ingat siyes beno la topik nye. ceh. well, aku pnh mkn mate5. dlu bdn cm shikin. la aku da slim. lallala...

yan said...

adoiii...mcm2 pdpt..wat aku lagi pening pala..
intan..ooo..ang kata shikin gemuk la no..aku repot kat dia..copppp...ang slim ka la ni intan..bukan ka muka ang kembang mcm muka aku..hahahahahaha
ez..tulah..ada gak yg kata herbalife tu tak bekesan..tapi ada plak yg kata bekesan....

Mrs^JB said...

intan poko:sila jangan tipu yer..berat anda sedang bertambah. Muka dan perut anda sedang menyumbang kpd pertambahan tersebut..Mama tuah dah kurus..hahahahah

zoelalisa said...

hahahah...dak la..aku maksudkan dluuuu...dlu nunn...mse kt poli aku gemok cm shikin. tp aku kurus pstu. lalallalaa....(bersiul2 belagak kt shikin) la kembang blk sbb buatan org. haih...

LeEyA said...

haruskah aku memberi komen juga?

yan said...

pah...aku tau ko kurusss..so ko tak yah ler mmberi komen..hihihihi

Anonymous said...

HAHAHAHHA DAH BULAT RUPANYA MINAH NIH... TUHLAH PASAL.... MAKAN mc D MANJANG MANA TAK BULAT ... DUA2 OGHANG TUH KALAU BELI MC D SIAP SOROK DALAM KETA ... KAH KAH KAH TUH JADI BULAT HIHIHIHI

yan said...

cisss...siapakah yg berani mgutuk aku di sini..hahahahaha
suspek pertama a.iparku
suspek kedua kak iparku...
yg mana satukahhh???

milady said...

ko dh bulat yan???msti comel mcm shanie kan..agaggaa...yan ko tk yah rase berslh nak pikir namik jer dua2..ko mkn selang seli...compem ko slim molim gitu>>hehehe