BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, December 16, 2010

Hantu Kak Limah Balik Rumah...

Wat penggemar movie dan kaki2 wayang mcm iolsss nih..di syorkan pegilah menonton citer Hantu Kak Limah Balik Rumah...mmg terbaek wokkk....dari awal smpai akhir...asyik tergelakkk jerrr...bak kata my hubby..dia gelak sampai menangis nangis..

Baru dua hari jer tayangan...dah wat kutipan RM1.2 juta...tak caya???ok..sila lah klik sini...

iolsss pegi mnnton ari sabtu lepas...mmg panggung dari petg sampai mlm dah full..nsbaik iollss dah beli online..so utk uolss yg nk pegi tgk citer2 terbaek mcm ni...belilah guna online..tak pyah nk letih beratur panjang2...sila haribulan...tengah beratur tiket pun sold out...tak dapek la den nk nolongnyerrr...

6 comments:

Ms Pearl said...

salam.

Me and mi familia tengok cite ni - nak terburai usus ketawa tak sudah! HEHEHEH yang disangka hantu bukan hantu yang disangka hidup hantu rupanya....hehehhehehe

p/s: yang kak limah dok bediri kat tingkap rumah masa scene mula mula cite tu MEREMANG GAK LA BULU ROMA hehehe

Mrs^JB said...

hahhahaha..sonok gila gmbaq nie..hahaha..ada ka patut nama abu hurairah..aku tak penah terpikiaq ada org nak boh nama tu dalam filem..hahahaha

Yan said...

betoi tu mon...penat aku gelak tgk cita tu..yg tak leh blah..buleh plak lari wpun lumpuh..adoiyaiii

zoelalisa said...

aku da bebuih mulut ajk laki aku p. aku nk p sorg pn de tak bg. grm btoi!

zoelalisa said...

aku da bebuih mulut ajk laki aku p. aku nk p sorg pn de tak bg. grm btoi!

Yan said...

kalu dia tak mau p..ang p beli cd ja lah..layan kat rumah smbil jaga adam yer..hihihihii