BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, September 14, 2010

Alhamdulillah...

Alhamdulillah...All praises to ALLAH....

ok..ok...arini iolsss bukan nk mnyanyi lagu maher zain iteww..just intro for my new entry today....
mode: so happy and syukur...

Igt lagi entry iolsss sblum mncutikan diri di hari raya???iolsss gtau ada berita nk gtau pas raya khennn....

aperkah berita itewww???

alhmdulillah...setelah sethun lebih mnnti...akhirnya di bulan ramadhan aku n my hubby mnrima berita gmbira...rezeki bulan ramadhan kan.....

my first reaction...of coz ler terkezut ok...sbb aku sgt2 tak menjangkakan dan tak mgharapkan aper2.....tapi wat jugak test setelah di suruh oleh cik suami aku itewww...akhirnya +ve.... :-)

ptt lah cik suami ku beria suh aku test...sbb dia yg mabuk...aku plak sihat walafiat...dats why aku tak syak aper2....

sgt teruja bila doc scan....nmpk baby begerak2....rasa nk ckp jer kat doc tu..."Puan Doc...buleh tak sy pnjam scan ni bw balik umah"....hihihihi...

Doakan agar sgla2nya selamat.....aminnnn....

p/s: baru jer tgh berazam utk berdiet dgn peqabih duit beli mate5 bagai...alih2 tpksa lupakan diet iteewwww...huhuhu....oppss..lupa nk gtau...skang dah 11 mggu...

12 comments:

tiada nama said...

yay!!! ingatkan hampa nak honeymoon je lagik.. rupenye nak timang baby dah.. dapat lah adik angkat aku sorang lagik. haha. sukeee.. tahniah yan..

yan said...

wanie...hsrat di hati nk hnymoon ler smpai si suami abih belajar..tapi rzeki awai plak...hiihi...tq...

Anonymous said...

tak pyah membazir.... bagi ajer kat ayah.. ayah lepas raya berat badan neik.. dier nak beli.. dari dier beli .. bagi ajerlah kat ayah suh dier perabih hahahahahahhah

mama Tuah said...

tahniah yankoyan..for more information, log in to :www.babycenter.com.my...aku leh jadik advisor kan?kan kan?

yan said...

ayah dan gomok ker pas raya...tgk cam biasa jer....ijai lagi gomok..hahahahaha....

mon..ang nk jd advisor aku ka????aku mcm tak konfiden...hahahaha

iema said...

pas kat aku la mate5 tu...haha..anyway...congratez

yan said...

ang terlmbt imah..dah abih dah mate5 tu...hahahaa

eyz said...

congrats yan yin yon..keja kena rjn2 la pasni ko sure mc je keja ko..hahhaha

yan said...

ez...harap2 aku tak mc lahh..aku mmg suka mc..tapi aku tak suka sakit..hihihi....

zoelalisa said...

yan, rasenye blom telambat lg nk ucapkan tahniah. TAHNIAH!!!! hehe...hepi for u n faizal. nmpknye thn dpn ramai yg dlm pantang...alena..ko..pah..hihi.. most important, take care k..jge mkn. ;)

Azlin Syuhaila said...

tahniah, yan..
smoga semuanyer sehat n selamat..

Anonymous said...

wah tahniah yan...akhirnya penantian....tahniah..jaga diri elok2-miz fieza_