BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, March 10, 2010

~~BTN oh BTN~~

uolss...dari ari khms smpai isnn, iolss akan memegang status 'bujang' hoccay...
Hubby g BTN....so iolsss akan bermastautin kat umah MIL...iolss tak koser nk duduk umh sorg2..mak seram nyahhhh....

tpi yang pnting seksa iolss dh lepas...iolss pegi BTN tahun awal tahun 2009..sesaper yg pegi BTN di kaki bukit, perlis...tau lah aper yg dimksudkan dengan 'seksa' tu....disbbkan kem tu tllu lah jauh...uolss kena bjlan kaki masuk Gua Kelam hoccay...n akibatnya, beg yg iolss baru beli utk ke BTN, dah rosak gara2 perjalanan yg jauh, letih, adventure n very2 the penat hoccay, tobat dah tak nak pegi sanaaaaa.....

tapi kursus nyer tetap best, wpun masa hari pertama asyk igt nk balik jer...bila lama2..rasa seronok la plakkk..... tu pic iolss ngan rien and ana...time ni baru naik bas utk balik Tanjong Malim pas abih BTN..pic tu tpksa di buat htm putih utk mymbunyikn muka yg bminyak..hahahaha......
so Jumaat adalah masa tuk balik tepen..balik sbgai org bujang...to my pren, jemputlah lepak kat umah iolss yerrr...

ok...tata...see next entry...

4 comments:

Cahaya Kasih said...

mmg penakut tahap gaban minah tuh... budak 2 tahun takutkan dier pun dier takut ... siap ada sound efect ( hiiihuuu hiiiii ) bunyi hilaian .. kkikikiki

yan said...

hahahahaa...tu dik yahhh...kalu dik yah tak takut punnnn

redriben said...

patotla. igt laki ang p mana. semoga berjaya dalam idup bersendirian. kata balik kg?

yan said...

ha..aku balik..ari jumaat malm tu aku balik..huhuhu....